Home

logo bruin

Dans train je ogen

Dans/train je ogen

Je ogen oefenen om je concentratie en zicht te verbeteren.

Onze ogen zijn een geweldig zintuig waarvan we voortdurend gebruik maken in deze visueel ingestelde wereld. “Kijk, hoe mooi! Kijk uit! Ik kijk mijn ogen uit. Heb je dat gezien?”
Jammer genoeg worden onze prachtige ogen vaak overmatig belast. Door veelvuldig computergebruik, leven met kunstlicht, een verhoogde werkdruk en specifieke beroepsactiviteiten vragen we veel van onze ogen. Zo geraken ze vermoeid of geïrriteerd, ze gaan tranen of worden rood en je zicht vermindert of wordt wazig. Het kan je zelfs hoofdpijn en nekklachten opleveren.
Het goede nieuws is dat je deze symptomen kan verlichten of zelfs volledig kan laten verdwijnen door visuele training. In 6 sessies leer ik je om je ogen te ontspannen en terug goed te gebruiken om zo je zicht te verbeteren en oogstress te verminderen. We doorlopen stap voor stap een uitgebreid gamma aan eenvoudige, doeltreffende oogoefeningen. Deze oefeningen kan je nadien gemakkelijk zelf toepassen tijdens je dagelijkse activiteiten thuis of op het werk. Je zal merken dat je al snel positieve resultaten boekt: een betere concentratie, een verbetering van het gezichtsvermogen en een verhoogd algemeen welbevinden.
Voor wie?
Mensen met een verminderd gezichtsvermogen, recent of reeds lang aanwezig.
Mensen die vermoeide, geïrriteerde, tranende of rode ogen hebben.
Mensen die preventief aan de gezondheid van hun ogen willen werken.
Ik bied ook oogtrainingen op maat aan: in individuele sessies of op maat van je bedrijf. Contacteer mij gerust om verder af te spreken via mail: francoise.gaeremynck@telenet.be
Waar: Vrouwenbron vzw, Lage Kaart 52, 2930 Brasschaat
Wanneer: zie kalender

Begeleiding: Françoise Gaeremynck, opticienne/optometriste, bio-dynamisch cranio-sacraal therapeute, levenskunstenares. Ik heb reeds tien jaar oogtrainingen gegeven en bied dit nu opnieuw aan. Sinds ik zelf een bril gebruik en meer tijd achter de computer doorbreng, herontdek ik de waarde van de oogoefeningen en merk elke dag dat mijn zicht verbetert. Mijn kennis en ervaring wil ik graag met je delen. Ga jij ook voor een heldere kijk op de wereld? Wees welkom.
Inschrijven via website
Ik reserveer je plekje zodra VrouwenBron vzw je betaling ontvangen heeft op Triodos rekening: BE63 5230 8500 4108

Ik bied ook oogtrainingen op maat aan: individuele sessies of op maat van je bedrijf.  Contacteer mij gerust om verder af te spreken via mail francoise.gaeremynck@telenet.be

 

Activiteitenkalender

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


* verplicht veld
 

Inlogformulier

Geef naam en wachtwoord