Home

logo bruin

Cranio-sacrale sessies bij Françoise Gaeremynck

 

Thuiskomen in je lichaam en bij jezelf.


cranio

Jaren was ik op zoek naar een zachte manier om de beweging van het leven te doorgronden en het leven in kracht te ervaren. Een methode die me veerkracht en levenslust zou geven.Het leven en de grote interesse in de werking van het lichaam brachten me samen met verschillende opleidingen de antwoorden op de vragen die me sinds mijn kinderjaren bezig hielden. O.a.: optometrie, eutonie, bachbloesems, voetreflexologie, Biodynamische cranio-sacraal werk en Vier Vrouwen in elke vrouw.

Binnen een cranio-sacrale sessie wordt contact gemaakt met de meest fundamentele beweging van leven in het lichaam, het cranio-sacrale ritme. Het is de beweging van het hersen-en ruggenmergvocht, voor het eerst beschreven binnen de osteopathie door W. Sutherland.
Deze beweging en haar ritme is verbonden met een oorspronkelijke staat van zijn. Het lichaam is een open boek, waarin alles wat we beleven wordt neergeschreven. Dit is te voelen in het lichaam. Je krijgt hierdoor de gewaarwording in je lichaam, soms aangenaam, soms een verstoring van het ritme dat zich dan toont in ons lichaam door onbehagen, ongemak, pijn, ziekte en stress.

Tijdens een sessie wordt jouw cranio-sacrale ritme uitgenodigd om opnieuw haar volledige ruimte in je lichaam in te nemen. Hierdoor laat jij het denken iets losser en kan er vanuit je-zelf, een weten komen. Een weten van wat nodig is in jouw proces van heling, zodat jouw lichaam kan doen wat het te doen heeft. Fysieke en/of emotionele klachten kunnen verzachten of herstellen, het in jou steeds aanwezige potentieel krijgt meer ruimte, je komt terug bij een gevoel van goed in je vel zitten.

Met zachte open handen wordt je aangeraakt, om zo in verbinding te komen met je lichaam. De zachte aanraking brengt je ook in verbinding met de diepere stilte in jezelf, daar waar alles is, je levensenergie.Mijn intentie is het bieden van een veilige ruimte waarin jij de mogelijkheid krijgt om aan te komen, om thuis te komen in je lichaam en bij jezelf in het hier en nu... Zo nodig ik je uit tot het ontmoeten van je eigen antwoorden op onbehagen, innerlijke onrust, burn-out, stress en fysieke gezondheidsklachten. Het regelmatig beleven van deze weldadige ervaring van diepe ontspanning laat je veerkrachtiger in het leven staan.

Het geven van cranio-sacrale begeleiding brengt me veel vreugde.

Françoise Gaeremynck: voor afspraken gsm: 0479 60 53 27
Prijs: €50
Françoise Gaeremynck: voor afspraken gsm: 0479 60 53 27
Prijs: €50, 3 beurtenkaart 3 maanden geldig €125
5% korting voor leden van VrouwenBron vzw

Activiteitenkalender

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


* verplicht veld
 

Inlogformulier

Geef naam en wachtwoord